Известие

Collapse
No announcement yet.

помогнете

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мдаа повече с майстори да не ми се налага а ако се наложи с вас ще се консултирам и все пак мерси за подкрепата

Comment

Моля..моля)...друг път не прибързвай!
      ...и по рядко да има друг път.
      Все някой колега ще помогне...и да не харесва руси, то поне от любов към марката)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

кажи на този маистор да ми запази часс!!!!

като се сетя ,че трябваше да се разминеш с наи много с 50 тина кинтаа
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

минало вече немога да се ядосвам важното е че сега колата лети и няма нужда да ходя с таксита

Comment

за 400 лева освен това трябва да ми направи пълна ревизия на мотора честно мамка му на тоя дано да са му последните 400 лв където взима горе главата колежке

155 2.5 V6
            Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Малко ти е взел!
              Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Що умувате , като изобщо не знаете какво е правил човека?
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от violina_kn Покажи съобщение
                  3 релета и компютара е дал грешки за това не е искала да пали 400 лв ми взеха (((((((((((((((((((((( ужассс

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

важното е че сега всичко е ок
                  Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                  Що умувате , като изобщо не знаете какво е правил човека?
                  Ето какво е правил! За тая работа а да са много 400 лева?! Вика му се обир посред бял ден

155 2.5 V6

Comment

Малък, недей да подскачаш така. Прочел съм темата, но нещо не ми се връзва. Просто допускам/да ме прощава колежката/, че не става дума точно за 3 релета и чистене на грешки, както и не казвам, няма и безкруполни хора. От скромната си практика знам ,че за тая работа с 400-те лева ,обикновено се иска и знанието на собственика, като му се обяснява какъв е проблема ,на каква цена могат да се намерят частите, колко ще му струва тяхната подмяна и какви са рисковете да има нужда и от последващи ремонти. Не ми се вярва колежката просто да си е оставила колата и да е заявила :-Правете я независимо на какви пари!, пък ако е така...
                    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                    Автогаз сервиз-
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Има доста истина и в твоите думи,може и да си прав

155 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                        Малък, недей да подскачаш така. Прочел съм темата, но нещо не ми се връзва. Просто допускам/да ме прощава колежката/, че не става дума точно за 3 релета и чистене на грешки, както и не казвам, няма и безкруполни хора. От скромната си практика знам ,че за тая работа с 400-те лева ,обикновено се иска и знанието на собственика, като му се обяснява какъв е проблема ,на каква цена могат да се намерят частите, колко ще му струва тяхната подмяна и какви са рисковете да има нужда и от последващи ремонти. Не ми се вярва колежката просто да си е оставила колата и да е заявила :-Правете я независимо на какви пари!, пък ако е така...
                        нещо не разбирам пич какъв ти е проблема и четеш ли правилно аз знам какво ми е правено на колата и да взе ми 400 лв. ако не вярваш да ти запазя час при човека.!!! точка по въпроса дала съм ги майната му. може да съм руса но не съм тъпа да му кажа "Правете я независимо на какви пари!" не съм милионерка а ако бях нямаше да карам алфа щях да си карам джип MERCEDES ML 320 CDI

Comment

Първоначално публикувано от violina_kn Покажи съобщение
                          нещо не разбирам пич какъв ти е проблема и четеш ли правилно аз знам какво ми е правено на колата и да взе ми 400 лв. ако не вярваш да ти запазя час при човека.!!! точка по въпроса дала съм ги майната му. може да съм руса но не съм тъпа да му кажа "Правете я независимо на какви пари!" не съм милионерка а ако бях нямаше да карам алфа щях да си карам джип MERCEDES ML 320 CDI
                          е с тоз джип вече нищо не каза.....
                          '97 155 1.8 16V
                          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                          the cost of living is dying...everybody pays...
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                            е с тоз джип вече нищо не каза.....
                            нещо подигравателно ми го казваш проблемче?????
                            не виждам какво му е на джипа

Comment

Working...
                            X